Laten we kennismaken

Het Stanislascollege Westplantsoen bruist! Het is een school voor havo, atheneum, gymnasium en gymnasium-plus met ruim 2000 leerlingen. De school biedt eigentijds onderwijs en - mede dankzij de respectabele leeftijd van 75 jaar - een stevige traditie.

De katholieke signatuur van de school is vertaald in de ambitie om jonge mensen op te leiden tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.

De school kenmerkt zich door een prettige sfeer; er heerst een bijzonder soort gemeenschapszin onder leerlingen en medewerkers. Een bevlogen team draagt voortdurend bij aan wat onze school zo mooi maakt: een positieve omgang met elkaar, aandacht voor elke leerling en het verzorgen van boeiende lessen. De omvang van de school maakt het mogelijk om veel aan te bieden. Buiten de profielen beschikt de school over bijzondere vakken (Chinees, filosofie, etc) en een uitgebreid programma voor talentontwikkeling: cultureel, sportief en exact. Ook buiten de lessen is er van alles te ontdekken en te doen: koor, orkest, toneel, tech challenge, sportclubs en nog veel meer.

Er zijn op dit moment geen vacatures
Klik hier voor onze vacatures