Een wereld vol mogelijkheden

Het Stanislascollege Westplantsoen is een school voor voortgezet onderwijs met een afdeling havo, atheneum en gymnasium (& -plus). De school biedt eigentijds onderwijs en heeft - mede dankzij de respectabele leeftijd van 75 jaar - een stevige traditie.

Bijzondere sfeer

Het Stanislascollege Westplantsoen kenmerkt zich door een bijzonder gevoel van saamhorigheid onder leerlingen en medewerkers. Iedereen voelt zich thuis en weet zich gezien en gerespecteerd. Voor jou als leerling is daarmee de eerste en belangrijkste basis voor een succesvolle schoolloopbaan gelegd. Een team van bevlogen medewerkers draagt voortdurend bij aan wat onze school zo mooi maakt: een positieve omgang met elkaar, aandacht voor jou (of: aandacht voor iedere leerling) en het verzorgen van boeiend onderwijs

Een wereld vol mogelijkheden

De school biedt – naast alle profielen – enkele bijzondere vakken, veel keuzemogelijkheden binnen profielen en bijzondere programma’s (of buitenschoolse activiteiten) aan. Zo kun jij jouw opleiding goed laten aansluiten bij wat je leuk vindt en waar je straks in verder wilt. Bovendien maak je je opleiding hiermee extra waardevol. Wil je meer? We beschikken over een uitgebreid programma voor talentontwikkeling. Zo wordt met veel succes deelgenomen aan diverse aansluitingsprogramma’s met de hogescholen en universiteiten.