De Plaats

Dé plaats op het Stanislascollege Westplantsoen voor advies over en lenen van literatuur, presentaties oefenen en zelfstandig of in groepjes huiswerk maken en leren.

De Plaats is een diverse leerruimte en mediatheek. Met een collectie van ruim 6.600 boeken is er voor ieder wat wils. Naast echte klassiekers en lezen-voor-je-lijst-boeken, zijn er meer dan genoeg boeken om puur voor je plezier te lezen. Je vindt bij ons: (jeugd) literatuur in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees en informatieve boeken.
Er zijn werkplekken voor groepswerk en waar je zelfstandig aan de slag kunt. Vanaf je Chromebook kan je documenten sturen naar de printer in De Plaats.
De Plaats is iedere lesdag open van 8.15 - 16.45 uur.

Aura Library online

Met behulp van de online catalogus Aura Library heb je altijd en overal toegang tot onze collectie en kun je boeken reserveren en/of verlengen.
 
>> Klik hier voor de catalogus

Download de app

Je kan ook de app Aura Library downloaden. Met deze app kun je via je telefoon boeken reserveren, verlengen, boetebedragen opvragen en pushberichten ontvangen wanneer gereserveerde boeken klaarliggen óf geleende boeken ingeleverd moeten worden.
Instagram De Plaats

Blijf up to date via Instagram met de Plaatselijke mededelingen, nieuwe boeken en leuke winacties!
Volg ons op: @scw_deplaats