Reünie

Alle oud-leerlingen en oud-leraren  van het Stanislas College Westplantsoen, opgelet!

Al 75 jaar lang is het Stanislas College Westplantsoen de plek geweest waar ontelbare herinneringen zijn gemaakt. Daarom is het op zaterdag 8 juni 2024 tijd voor een reünie om ons 75-jarige bestaan te vieren. Voor dit jubileum trekken we alles uit de kast om samen herinneringen op te halen tijdens het Schoolfeest 75XL! Alle oud-leerlingen en oud-leraren van het Stanislas College Westplantsoen zijn van harte uitgenodigd. Dit wil je niet missen.

Groot, groter, grootst

Zoals we al zeiden: we pakken het groots aan. De gehele school zal in het teken staan van het Schoolfeest 75XL. Denk aan alle DJ’s die Stanislas de afgelopen jaren rijk was, de leukste activiteiten die jij misschien wel kent uit jouw tussenuren en de lekkerste nostalgische snacks die jij het liefste at tijdens de pauzes. In de Wiskundegang kun je jouw vakken weer volgen, maar natuurlijk wel met een twist. Wat dit allemaal is, laten we jou op zaterdag 8 juni ontdekken. In de Brink kun je laten zien of jouw heupjes de afgelopen jaren zijn vastgeroest of juist losser zijn geworden, onder begeleiding van bekende Stanislas DJ’s. De Aula is omgedoopt tot het 75 jaar SCW Café waar je kunt bijkletsen met oud-klasgenoten.

Herinneringen ophalen

Wat is een mooier moment om oude herinneringen op te halen dan tijdens het Schoolfeest 75XL? Kom erachter wat jouw oud-klasgenoten tegenwoordig bezighoudt in het 75 Jaar SCW Café in de Aula. Ben jij nog samen met jouw high school crush? Woon jij nog in Delft? Ben jij jouw dromen achterna gegaan? Het 75 jaar SCW Café is een heuse tijdmachine met nummers uit 1948 tot en met nu. Voor ieder wat wils dus!  En dit alles onder het genot van een Breezertje en jouw favoriete kantinesnacks. De reünie wordt georganiseerd door een commissie van enthousiaste leraren en oud-leerlingen, in samenwerking met evenementenbureau De Burgemeesters onder leiding van een oud-Stanislasser die ooit 15 jaar geleden begon met organiseren van evenementen voor SCW’ers. Zo weet je zeker dat het feest een ode is aan een middelbare schooltijd bij Stanislas College Westplantsoen, zoals alleen oud-Stanislassers die kennen.

Reserveer jouw tickets

Op vrijdag 8 maart start de kaartverkoop voor het schoolfeest om 19.48 uur. Om rijen te voorkomen heeft de organisatie gekozen voor een ticketverkoop vooraf. Zo hoef jij niet meer te wachten en kun je op het evenement zelf alleen maar genieten. Wees er echter snel bij: hoe eerder jij je ticket reserveert, des te voordeliger. Trommel al jouw oud-klasgenoten en oud-leraren op en reserveer tickets voor dit mooie lustrum.

Tot 8 juni,

De SCW Reüniecommissie

Vragen of ideeën?